Hartelijk welkom op de internetsite van de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) te Oegstgeest!
De gereformeerde kerk (vrijgemaakt) te Oegstgeest is een jonge en levendige christelijke gemeente van zo’n 190 leden.
Ze is, wat de naam al aangeeft, aangesloten bij het kerkverband van de Gereformeerde kerken (vrijgemaakt) in Nederland (zie voor meer informatie hierover www.gkv.nl

Momenteel worden er beperkt kerkdiensten belegd ivm de coronamaatregelen.

Op deze pagina zullen wij aangeven of en wanneer er weer diensten gehouden zullen worden.
Ook staan hier links naar digitaal te bekijken diensten.

In principe worden er iedere zondag twee kerkdiensten gehouden in het kerkgebouw Rehoboth, aan de Lijtweg 1 in Oegstgeest. In de rest van de week vinden er tal van andere activiteiten plaats, zoals catechese, bijbelstudie, thema-avonden, gezamenlijk gebed, Alpha – cursus, etc.

Graag nodigen wij u uit om eens een kerkdienst bij ons mee te maken. Dat kan iedere zondag, ’s ochtends om 10:00 uur of ’s middags om 16:30 uur. In deze kerkdiensten, die ongeveer een uur in beslag nemen, staat het evangelie van onze Heer Jezus Christus centraal. Door Hem mogen wij als gemeente en gasten God ontmoeten in het lezen van de bijbel en in gebed. Hij spreekt tot ons in Zijn Woord (de Bijbel) en wij mogen daarop reageren door gebed en zang. Tijdens de ochtenddiensten is er een aparte opvang voor de allerkleinsten.

Naast deze ontmoeting met God is er ook ruim de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten. Regelmatig kan dit onder het genot van een kop koffie na de ochtenddienst.